Professioneel maatwerk in
algemeen schrijnwerk
0470 62 86 78

Tuinhuizen en carports

Algemene Kluswerken Kevin Vanroose is uw vakman voor buitenschrijnwerken, waaronder het plaatsen van carports en tuinhuizen. In zijn eigen atelier maakt Algemene Kluswerken Kevin Vanroose voor u prachtig buitenschrijnwerk in alle maten, houtsoorten en stijlen. Ook de afwerking, zoals het plaatsen van isolatie en een plat dak of een zadeldak, neemt hij voor zijn rekening.

Tuinhuizen in alle maten

Bij Algemene Kluswerken Kevin Vanroose in Houthulst kunt u terecht voor tuinhuizen in alle soorten, uitvoeringen en maten. Alle ontwerpen van deze schrijnwerkspecialist sluiten perfect aan bij uw bestaande bouwstijl en uw buitenomgeving.

Van ceder tot padoek (tropisch hardhout) en van klassiek tot modern: Algemene Kluswerken Kevin Vanroose leidt u doorheen het landschap van mogelijkheden, totdat u uw perfecte tuinhuis gevonden heeft. Ook voor de afwerking zijn er tal van mogelijkheden: met of zonder stapelplaats of luifel, een deur in volhout of matglas,...

Stijlvolle carports

Algemene Kluswerken Kevin Vanroose plaatst zeer degelijke, duurzame carports in een uitvoering die uitstekend aansluit bij uw woning en tuin. Ook hier heeft u een ruime keuze uit kleuren, materialen, afwerkingen en opties.

Algemene Kluswerken Kevin Vanroose garandeert u het gebruik van hoogwaardige, kwalitatieve materialen. Goede tips voor onderhoud, zodat de levensduur van uw constructie merkbaar verlengt, geeft deze vakman u graag mee.

Offerte en opmeting aanvragen

Contacteer Algemene Kluswerken Kevin Vanroose voor een offerte op maat. Deze vakman plaatst naast carports en tuinhuizen in Houthulst ook duurzame gevelbekleding, gyproc en binnendeuren op maat.

Voor elke klus en alle algemeen schrijnwerk is er maar één adres: Algemene Kluswerken Kevin Vanroose. Bekijk hier alvast enkele suggesties!

Flexibel

Steeds bereikbaar
dankzij onze flexibiliteit...

 Contacteer ons snel !

Contacteren