Professioneel maatwerk in
algemeen schrijnwerk
0470 62 86 78

Gyrpocwerken van A tot Z

Algemene Kluswerken Kevin Vanroose is een ervaren vakman voor alle binnen- en buitenschrijnwerken, maar ook voor het uitvoeren van gyprocwerken. Zowel voor nieuwbouwprojecten als voor renovaties kunt u een beroep doen op de diensten van Algemene Kluswerken Kevin Vanroose uit Houthulst.

Gyproc wanden en plafonds

Uw interieur snel en makkelijk op punt stellen, dat doet u met gyproc. Gyproc kan immers gebruikt worden voor het afwerken van wanden én plafonds. Gyproc wordt geplaatst op een houten of metalen draagstructuur, heeft uitstekende thermische, akoestische en brandwerende eigenschappen en wordt gebruikt als volgt:

  • Kamers opsplitsen, een hoek afschermen
  • Zolders afwerken tot slaap- en leefruimtes
  • Nutsvoorzieningen (wanden en plafonds) wegwerken
  • Isolatie in wanden en plafonds afwerken
  • Inbouwverlichting plaatsen (wanden en plafonds)

Volledige zolderinrichting

Van het plaatsen van dakvensters, isolatie, gyproc of houten planchetten tot het afwerken van een zolderruimte met binnendeuren: Algemene Kluswerken Kevin Vanroose zorgt voor een mooie, nieuwe ruimte die onmiddellijk verder ingericht kan worden.

Uw favoriete ontwerp en voorkeur inzake materialen en afwerking (naadloos, strak, met accenten of gebogen constructies,...) zijn de rode draad doorheen alle werken.

Offerte en opmeting aanvragen

Contacteer Algemene Kluswerken Kevin Vanroose voor een offerte op maat. Deze vakman is uw ideale partner voor gyprocwerken in Houthulst en dankzij zijn registratie als erkend aannemer kunt u ook een premie aanvragen voor zijn diensten.

Algemene Kluswerken Kevin Vanroose plaatst ook tuinhuizen en carports, gevelbekleding en binnendeuren op maat: voor elke klus en alle algemeen schrijnwerk is er maar één adres, Algemene Kluswerken Kevin Vanroose. Bekijk hier alvast enkele suggesties!

Flexibel

Steeds bereikbaar
dankzij onze flexibiliteit...

 Contacteer ons snel !

Contacteren