Professioneel maatwerk in
algemeen schrijnwerk
0470 62 86 78

Alle soorten gevelbekleding

Voor een eigentijdse, verzorgde en stijlvolle look van uw woning, kunt u kiezen voor het laten plaatsen van gevelbekleding. Gevelbekleding bestaat in verschillende soorten, kleuren en afwerkingen. Algemene Kluswerken Kevin Vanroose neemt zowel de plaatsing en afwerking voor zijn rekening, zodat u binnen de kortste keren van een prachtige, nieuwe gevel in Houthulst kunt genieten. 

Duurzame gevelbekleding

Voor elke bouwstijl is er wel een gevelbekleding te verkrijgen. U kunt gevelbekleding laten plaatsen om een beschadigde gevel te camoufleren of om een esthetisch effect te creëren. 

Algemene Kluswerken Kevin Vanroose werkt met uitstekende materialen die een mooi, duurzaam en onderhoudsvriendelijk resultaat garanderen. Uiteraard wordt er rekening gehouden met uw keuze in materiaal, afwerking en kleur bij het realiseren van uw nieuwe gevel. 

Plaatsen van gevelbekleding

Algemene Kluswerken Kevin Vanroose weet u uitstekend te adviseren over alle mogelijkheden en plaatst voor u met het grootste gemak gevelbekleding in:

  • Hout: voor een warme, gezellige uitstraling, zowel voor een moderne als klassieke look (keuze uit planchetten in ceder, padoek of thermowood).
  • Rockpanel: beschikbaar in 200 kleuren, diverse designs en voor elk budget. Onderhoudsarme panelen voor een frisse look, snelle montage.
  • Eternit sidings: onderhoudsvriendelijke oplossing voor een trendy look (vorstbestendig en UV-bestendig).
  • Trespa®: een veelzijdig en trendy materiaal (robuust, duurzaam en esthetisch). Houtplaten met thermogeharde harsen die aan de zwaarste kwaliteitseisen voldoen.

Offerte en opmeting aanvragen

Contacteer Algemene Kluswerken Kevin Vanroose voor een offerte op maat. Deze vakman plaatst naast duurzame gevelbekleding in Houthulst ook tuinhuizen en carports, gyproc en binnendeuren op maat.

Voor elke klus en alle algemeen schrijnwerk is er maar één adres: Algemene Kluswerken Kevin Vanroose. Bekijk hier alvast enkele suggesties!

Flexibel

Steeds bereikbaar
dankzij onze flexibiliteit...

 Contacteer ons snel !

Contacteren