Professioneel maatwerk in
algemeen schrijnwerk
0470 62 86 78

Binnendeuren voor elk interieur

Voor uw interieurinrichting kunt u een beroep doen op Algemene Kluswerken Kevin Vanroose: deze vakman voert met gemak alle gyprocwerken uit, maar staat ook bekend om zijn uitstekende kennis voor het plaatsen van binnendeuren. Alle binnendeuren worden met zorg afgeleverd bij u thuis in Houthulst.

Mooi afgewerkte binnendeuren

Algemene Kluswerken Kevin Vanroose is gespecialiseerd in het uitvoeren van schrijnwerken, waaronder het plaatsen van binnendeuren. Voor welke stijl of afwerking u ook kiest, Algemene Kluswerken Kevin Vanroose realiseert voor u het interieur van uw dromen.

De stijl en afwerking van uw toekomstige binnendeuren bepaalt u helemaal zelf: u heeft een ruime keuze uit verschillende sooorten scharnieren, deurkrukken, kassementen,... Van landelijke, eigentijdse en moderne uitvoeringen tot de meest trendy modellen, budgettairvriendelijke tubespaan, fineer of massief gelakt, ... met Algemene Kluswerken Kevin Vanroose is alles mogelijk.

Herstellen en vervangen

Niet enkel voor het plaatsen van nieuwe deuren, maar ook voor het herstellen of vervangen van oude deuren, kunt u bij Algemene Kluswerken Kevin Vanroose terecht. Deze vakman werkt met uitstekende, duurzame materialen zodat u nog lang en veel plezier heeft aan uw nieuwe interieurinrichting.

Ook voor kleine klusjes en karweien, zoals het ophangen van een fotokader of schilderij of het herstellen van laminaat en ramen, kunt u rekenen op zijn vlotte dienstverlening.

Offerte en opmeting aanvragen

Contacteer Algemene Kluswerken Kevin Vanroose voor een offerte op maat. Deze vakman plaatst naast binnendeuren in Houthulst ook tuinhuizen en carports, duurzame gevelbekleding en gyproc op maat.

Voor elke klus en alle algemeen schrijnwerk is er maar één adres: Algemene Kluswerken Kevin Vanroose. Bekijk hier alvast enkele suggesties!

Flexibel

Steeds bereikbaar
dankzij onze flexibiliteit...

 Contacteer ons snel !

Contacteren