Professioneel maatwerk in
algemeen schrijnwerk
0470 62 86 78

Kevin Vanroose uit Houthulst:
Algemeen schrijnwerk en klusjes

Voor een snelle service in klusjes voor nieuwbouw en renovatie en een perfecte uitvoering voor interieurwerken of buitenschrijnwerk, bent u bij Algemene Kluswerken Kevin Vanroose aan het juiste adres. Deze vakman beschikt over jaren ervaring en startte in 2013 zijn eigen bedrijf: Algemene Kluswerken Kevin Vanroose.

Actief in Oost- en West-Vlaanderen

Kevin Vanroose heeft zijn bedrijf gevestigd in Houthulst, maar voert voor u allerhande karweien en schrijnwerken uit in de ganse regio van Oost- en West-Vlaanderen. Ook voor het uitvoeren van herstellingen kunt u een beroep doen op zijn jarenlange vakmanschap.

Wanneer u werken plant en u een beroep wenst te doen op de uitstekende service van Algemene Kluswerken Kevin Vanroose, dan komt deze vakman steeds bij u aan huis. Na een vrijblijvende opmeting ontvangt u een gedetailleerde en duidelijke offerte.

Perfecte planning van de schrijnwerken

Voor alle klusjes en algemeen schrijnwerk vindt u bij Algemene Kluswerken Kevin Vanroose één aanspreekpunt: in overleg worden voor u de juiste materialen en afwerkingen gekozen, al dan niet via brochures of in een toonzaal. Nadien volgt een correcte en stipte uitvoering van de werken.

Offerte en opmeting aanvragen

Contacteer Algemene Kluswerken Kevin Vanroose voor een offerte op maat. Deze vakman plaatst tuinhuizen en carports, duurzame gevelbekleding en gyproc en binnendeuren op maat. Voor elke klus en alle algemeen schrijnwerk in Houthulst is er maar één adres: Algemene Kluswerken Kevin Vanroose.

Klantenvriendelijkheid op zijn best !

Wat zeggen onze klanten?

Uw tevredenheid is ons doel. Daarom halen wij voor alle werken ons beste vakmanschap boven. Enkel het beste resultaat is goed genoeg.

Flexibel

Steeds bereikbaar
dankzij onze flexibiliteit...

 Contacteer ons snel !

Contacteren